







Bake & Explore! Connect & Engage!
Η Leila και ο Κωνσταντίνος σε προσκαλούν σε μία μοναδική και απολαυστική εμπειρία παρασκευής flat bread. ‘Eνα ευχάριστο ταξίδι γαστρονομικής εξερεύνησης, ενσυνειδητότητας και φυσικά μαγειρικής.
Το συγκριμένο εργαστήρι δημιουργήθηκε για να απολαύσουν παλιοί και νέοι φίλοι την τέχνη και την χαρά του ζυμώματος με ένα τρόπο διαφορετικό. Με την αφήγηση μιας ιστορίας που βασίζεται σε μνήμες, γεύσεις και τοπικά συστατικά. Θα έχει και θρεπτικούς και γευστικούς πειραματισμούς δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.
“Δεν υπάρχει απλώς τίποτα σαν το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού που φτιάχνεται στην κουζίνα σας, ευχαριστώντας την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά,” λέει η Leila, η διοργανώτρια της εκδήλωσης.
Μια μοναδική εμπειρία που θα θρέψει τις αισθήσεις σου και θα ευχαριστήσει την ψυχή σου
Η μαγειρική είναι ένας άλλος τρόπος να είμαστε παρόντες στην ζωή μας, ενσυνείδητα. Η Leila και ο Κωνσταντίνος υποστηρίζουν την ενσυνειδητότητα και την βιωσιμότητα ως τρόπο ζωής και διατροφής.
Σ’ αυτό το workshop θα:
- μάθεις περισσότερα για την ενσυνείδητη διατροφή
- μάθεις να ζυμώνεις flat breads με διαφορετικές εναλλακτικές
- μάθεις πως μπορείς να ενισχύσεις θρεπτικά το ψωμί που θα φτιάξεις
- μάθεις τα οφέλη από την χρήση φυτικών πρωτεϊνών στην διατροφή σου
- ακούσεις ιστορίες που συνδέονται με την παράδοση των flat-breads
- βρεις ένα ευχάριστο τρόπο να πειραματιστείς με την μαγειρική …
Κάνε άμεσα την κράτηση σου! Σε περιμένουμε στην Open Farm Agora το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.
Γλώσσα εργαστηρίου: Αγγλικά (με μετάφραση σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος).
Leila‘s Bio
Είμαι η Λειλά. Αυτό που με χαρακτηρίζει διαχρονικά είναι η μεγάλη αγάπη μου για το φαγητό, το ψωμί και την ενσυνείδητη διατροφή. Στη διαδρομή μου ως τώρα, έχω καταφέρει να συνδυάσω τις παιδικές μου εμπειρίες από την παρασκευή ψωμιού, το μαγείρεμα για την κοινότητα και την πλούσια διατροφική κουλτούρα της πατρίδας μου του Ιράν, με 13 χρόνια παραμονής στο Λονδίνο, την πόλη που με έχει βοηθήσει να διευρύνω τους ορίζοντές μου, παρέχοντάς μου πρόσβαση σε ένα μωσαϊκό από διαφορετικές κουζίνες.
Αυτό το διάστημα, μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο και ο γαστρονομικός πλούτος της Μεσογείου με έχει πραγματικά κερδίσει. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, φροντίζω να εντάσσω τη μαγεία της μεσογειακής διατροφικής κουλτούρας στα εργαστήρια που οργανώνω ή στα οποία συμμετέχω.
Konstantinos Bio:
Konstantinos Zervos MSc
Mindfulness-Based Nutritionist & Mindful Eating teacher – Founder of EATT and co-founder of the Hellenic Center of Mindful Eating
Konstantinos’ primary goals as a health and wellness professional are to inspire and motivate people in order to improve their overall health and well-being. His purpose is to help them make sustainable changes in their eating behaviour and support them in a more mindful way of living. He has over twenty years of working experience specializing in weight management and disordered eating behaviours. During the last seven years, he has been working and doing research in the field of mindfulness and its application in eating behaviour.
Powered by AMINO ANIMO organic proteins” on the visuals.
AMINO ANIMO by Physis Laboratory“
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Εργαστήρια, Μαγειρική
Παροχές - Προσβασιμότητα - Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Τουαλέτες ΑμεΑ, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Αττική
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
18/11/2023 @ 15:00