


Δυόσμος, Μελισσόχορτο, Υπερικό
Ο δυόσμος χρησιμοποιείται ευρέως για γαστρονομικούς σκοπούς και είναι γνωστός ως μια από τους καλύτερες γεύσεις μέντας.
Χρησιμοποιήστε τα άνθη και τα φύλλα φρέσκα ή αποξηραμένα σε τσάγια, ροφήματα, ζελέ, σιρόπια, καραμέλες, παγωτά, και σε πολλά μαγειρικά πιάτα.
Στο εργαστήριο θα μάθετε όλα τα μυστικά του υπερικoύ, του δυόσμου και του μελισσόχορτου.
Θα μαγειρέψουμε στην υπέροχη κουζίνα όλοι μαζί ένα νέο πέστο με δυόσμο και μελισσόχορτο και θα δοκιμάσουμε μείγματα βοτάνων.
θα γνωρίσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του δυόσμου, του υπέροχου μελισσόχορτο, το βότανο της καρδιάς! Γιατί άραγε;
Και τέλος θα ακούσουμε για τους μύθους και τις αλήθειες βαλσαμόχορτου. Είναι άραγε τόσο θαυματουργό;
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Εργαστήρια
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Στερεά Ελλάδα
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
29/03/2023 @ 20:00