




Plato’s plate | Εργαστήριο Παρασκευής Φαλάφελ(Ρεβυθοκεφτέδες) & Γευσιγνωσία
Ο Αλέξανδρος κι η Νατάσσα μας έρχονται από τα Τρίκαλα (ECOGAIA FARM) και μας προσκαλούν σε μια μαγειρική εκδήλωση με γεύσεις κι αρώματα!
Ρεβυθάλευρο, πλιγούρι και διάφορα αποξηραμένα λαχανικά και μπαχαρικά δημιουργούν ένα πεντανόστιμο μείγμα.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να φτιάχνουν αυθεντικά φαλάφελ (Ρεβυθοκεφτέδες) από το μηδέν, να γνωρίσουν τα μπαχαρικά και τις τεχνικές, και να απολαύσουν τις δημιουργίες τους.
Γνωρίστε τους παραγωγούς και μάθετε για την πραγματική αξία των προϊόντων.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Μαγειρική
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Θεσσαλία
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
10/05/2025 @ 15:00