



Plato’s plate | Το κρέας του μαύρου χοίρου ως προϊόν γαστρονομίας.
89
89 people viewed this event.
Δωρεάν
O Γιώργος Γεωργούδης από τον Ταξιάρχη του Ν. Χαλκιδικής μας μιλάει για την εκτροφή της αρχέγονης φυλής του μαύρου χοίρου,
από τον προπάππο ως το σήμερα.
Στην κουζίνα του Open Farm φτιάχνουμε και δοκιμάζουμε όλοι μαζί μια τηγανιά από κρέας μαύρου χοίρου.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας σ’ έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού, τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Κεντρική Μακεδονία
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Event Στοιχεία Κράτησης closed.
Ημερομηνία και Ώρα
18/05/2025 @ 14:00
to
18/05/2025 @ 15:00
18/05/2025 @ 15:00