

Plato’s plate | Αραχίδα “το άγνωστο φιστίκι της Ολυμπιακής γής!
Αραχίδα “το άγνωστο φιστίκι της Ολυμπιακής γής!
Μαθαίνουμε από την Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου (Hλειακός Καρπός ) πως παράγεται το αράπικο φιστίκι και την διαδικασία παραγωγής του φιστικοβούτυρου.
Η σημασία του σε μια ισορροπημένη δίαιτα.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Εργαστήρια
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Πελοπόννησος
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
03/05/2025 @ 14:30