


Plato’s plate | Εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακού αμυγδαλωτό Πόρου
Στην κουζίνα του Open Farm παρασκευάζουμε το παραδοσιακό αμυγδαλωτό Πόρου, παρέα με τον Ποριώτη pastry chef Γιώργο Κανατσίδη, ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου Γλύκισμα.
Αμυγδαλωτά, ένα γλυκό συνδεδεμένο με τη χαρά!
Παραδοσιακά, τα αμυγδαλωτά προσφέρονται σε γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις και γιορτές.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Εργαστήρια, Μαγειρική
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Αττική
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
03/05/2025 @ 11:00