

Plato’s plate | Δοκιμάζουμε βοτανικά ροφήματα από τα βουνά της Ηπείρου
Γευσιγνωσία και μυστικά για την χρήση των φαρμακευτικών κι αρωματικών φυτών της ορεινής Ηπείρου.
Οδηγός μας στις γεύσεις και τα αρώματα των βοτάνων, η Δέσποινα Γεωργίου, παραγωγός από την Μεγάλη Γότιστα, του Μετσόβου.
Η εταιρεία “Ευ ζην – Ευ γεύειν” εξειδικεύεται στην καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία και συσκευασία αρωματικών και θεραπευτικών φυτών.
Όλα τα προϊόντα είναι βιολογικής καλλιέργειας και φυσικής επεξεργασίας και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα σκευάσματα.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Ήπειρος
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
11/05/2025 @ 11:00