


Plato’s plate | Γευσιγνωσία Ελαιολάδων: Εξερευνήστε τα μονοποικιλιακά ελαιόλαδα της Πελοποννήσου.
Γευσιγνωσία Ελαιολάδων: Εξερευνήστε τα μονοποικιλιακά ελαιόλαδα της Πελοποννήσου.
Μάθετε για το terroir και απολαύστε τα διακριτικά αρώματα και γεύσεις.
Την γευσιγνωσία θα καθοδηγήσει η Χριστίνα Στριμπάκου, ιδρύτρια της LIÁ Olive Oil, γευσιγνώστρια ελαιολάδου και διεθνής κριτής σε διαγωνισμούς ελαιολάδων.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Πελοπόννησος
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
04/05/2025 @ 12:00