

Plato’s plate | Γευσιγνωσία εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων & food pairing με σοκολάτα.
Μία μοναδική εκδήλωση γευσιγνωσίας εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και foodpairing με σοκολάτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαιου.
Η γευσιγνωσία θα καθοδηγηθεί από τον Αριστοτέλη Παναγιώταρο, σοκολατοποιό του Darkside of Chocolate και παραγωγό του Βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου “Tombazis Olive Grove”.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γευθούν και να συνδυάσουν με ελαιόλαδο μια μεγάλη γκάμα από τις σοκολάτες Opera από μικρές φυτείες της Λατινικής Αμερικής και του Ισημερινού.
Το ταξίδι της γεύσης απο τις ξακουστές ποικιλίες των καρπών κακάο Criollo και Trinitario το οποίο ξεκιναει με λευκή σοκολάτα και καταλήγει σε 100% καθαρή κακαόμαζα, συνδυάζεται αρμονικά με τα ελληνικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της γευσιγνωσίας με αποκορύφωμα και την προσθήκη ελληνικών τυριών όπως Μακεδονικό μπλε τυρί, αρσενικό Νάξου και Ανθότυρο Κεφαλονιάς.
Η γευσιγνωσία θα ολοκληρωθεί με μία σαντιγί ελαιόλαδου ,πραγματική αποκάλυψη για όλους τους παρευρισκόμενους συνοδεία επιδόρπιου κρασιού Σάμος
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Αττική
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
04/05/2025 @ 14:00