



Plato’s plate | Γευσιγνωσία Κρασιού – Πόρου άμπελος
Το χόμπι του Γιάννη Δόσκαρη, να φτιάχνει ερασιτεχνικά κρασί, τον οδήγησε τελικά να ανοίξει το wine bar Πόρου Άμπελος.
Το πρώτο κρασί που έφτιαξε σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ρετσίνα, που συνδέεται με τον Πόρο λόγω του πεύκου και της παράδοσης που είχε το νησί παλιότερα με τους ρετσινάδες.
Φτιάχνει δέκα διαφορετικές ετικέτες κρασιού, με στόχο να είναι ευκολόπιοτα και να προσελκύσει μια ευρύτερη ομάδα καταναλωτών.
Διοργανώνει γευσιγνωσία στο μαγαζί, συστήνοντας στους επισκέπτες το ελληνικό κρασί.
Η δράση υλοποιείτε στα πλαίσια του PLATO’S PLATE.
Μια σύγχρονη προσέγγιση για την καταγραφή και ανάδειξη του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού από 23 συνεργαζόμενες περιοχές της χώρας, με μια σειρά δράσεων οργάνωσης και συνεργασίας και έναν καινοτόμο μήνα γαστρονομικού πολιτισμού που έρχεται τον Μάιο του 2025.
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων
Παροχές - Προσβασιμότητα - Προσβάσιμο με αμαξίδιο, Ασφαλτοστρωμένος δρόμος, Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Αττική
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
03/05/2025 @ 13:30