


Symbiosis Fermented Foods – Πρώτο εργαστήριο:῾Φτιάξε το δικό σου Sauerkraut῾
Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε να εφαρμόζετε στην πράξη τεχνικές ζύμωσης.
Θα δείτε ότι είναι πολύ απλό και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε κουζίνα. Μπορεί να σας ενδιαφέρει, αν έχετε περιβόλι και θέλετε να διατηρήσετε
τα λαχανικά σας που ωριμάζουν ταυτόχρονα ή να ανακαλύψετε νέες γεύσεις.
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να προσθέσετε λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση στη διατροφή σας για την υγιεινή συνεισφορά τους.
Σε αυτό το πρώτο εργαστήριο θα μάθουμε πώς να ετοιμάζουμε Sauerkraut βήμα προς βήμα.
Περιεχόμενα:
- Η ιστορία και οι βασικές αρχές της ζύμωσης.
- LAB (lactic acid bacteria).
- O ρόλος του αλατιού.
- Παρασκευάζουμε βήμα-βήμα το δικό μας Sauerkraut.
- Κλείνουμε, μιλώντας για όσα μάθαμε κάνοντας μια μικρή γευσιγνωσία.
- Παίρνετε μαζί σας τη δική σας δημιουργία.
Εμείς θα παρέχουμε τις πρώτες ύλες και τα εργαλεία που χρειάζονται.
Διοργάνωση εργαστηρίου : Μίριαμ Βαλ & Αγγελος Κόντος – Symbiosis Fermented Foods
Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα!
Επιπλέον πληροφορίες
Είδος αγροκτήματος / χώρου - Αστικός χώρος
Δραστηριότητες - Γευσιγνωσία / Δοκιμή Προϊόντων, Εργαστήρια, Μαγειρική
Παροχές - Προσβασιμότητα - Τουαλέτες για το κοινό, Πώληση προϊόντων
Περιοχή - Αττική
Χορηγοί - Υποστηρικτές
Ημερομηνία και Ώρα
05/01/2023 @ 20:00