Συλλογή από τρεις διαφορετικές “φάβες” που μας έρχονται από την Σχοινούσα στις Κυκλάδες, τον Φενέο Κορινθίας και το Δίλοφο Ναρθακίου Λάρισας.
Τρεις εξαιρετικές επιλογές για την καλοκαιρινή μας φάβα, από περιοχές με παράδοση, τοπικούς σπόρους, εξαιρετικούς παραγωγούς, όμορφες ιστορίες και συνταγές.
Η φάβα ως τροφή είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βοηθά την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ταυτόχρονα η κατανάλωσή της μας προσθέτει ελάχιστες θερμίδες.
Είναι συνδεδεμένη με την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή διατροφή και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα πιάτα, καθώς και με κάπαρη ή κάποιο chutney ή άλλο πικάντικο άλειμμά κι άλλα καρυκεύματα.
Ανακαλύψτε τις ιστορίες τους στο Box “Κάποιο λάκκο έχει η φάβα”.
Ανοίξτε παρακάτω τους συνδέσμους και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τους παραγωγούς που τα παράγουν.